Siprobel Comp, Siprobel


Buy Siprobel Comp, SiprobelCheap Siprobel Comp, SiprobelOrder Siprobel Comp, SiprobelSiprobel Comp, Siprobel Online No PrescriptionSiprobel Comp, Siprobel Online NowSiprobel Comp, Siprobel Without Prescriptions
Customer reviews
Glam-girl
In my root logs, get news
Splash
I think you're wrong. I'm sure. Let's discuss it. Write to me in PM, we will talk.
demon1162
It is remarkable, very amusing idea
IIIi30
Post deleted
ma1utka
Have a break! It’s time to forget about impotence!
nelsiha
As the population ages erectile dysfunction increases its rates! Have you been injured?
viva
All of the above is true. We can talk about it.
OLGaaa
I'd rather just say nothing
TASHE
I can not say much about it.

Detalii

Siprobel comp. film. 500mg N14 (ciprofloxacin)

1. Substanta activa: Ciprofloxacinum.

2. Compozitie si forma de prezentare: comp. film. 500mg N14 in blister.

3. Actiunea farmacologica: Fluorochinolona cu spectru antibacterian larg activa fata de Escherichia coli, Salmonella spp. Shigella spp. Proteus spp. inclusiv indol-pozitiv si indolnegativ, Morganella morganii, Citrobacter spp. Klebsiella spp. Enterobacter spp. Yersinia spp. Vibrio spp. Campylobacter spp. Hafnia spp. Providencia stuartii, Haemophilus influenzae, Pasteurella multocida, Pseudomonas spp. Gardnerella spp. Legionella pneumophila, Neisseria meningitidis, Neisseria gonorrhoeae, Moraxella catarrhalis, Acinetobacter spp. Brucella spp. Chlamydia spp. Staphylococcus spp. Streptococcus pyogenes, S. agalactiae, Corynebacterium diphtheriae, Listeria monocytogenes. Mai putin sensibile: Serratia spp. Enterococcus faecalis, Streptococcus pneumoniae, Mycoplasma hominis, Mycobacterium spp. bacteriile anaerobe. Sunt rezistente: Ureaplasma urealyticum, Clostridium difficile, Nocardia asteroides. Actiunea fata de Treponema pallidum este studiata putin. Mecanismul actiunii consta in blocarea ADN-girazei microorganismelor sensibile si a replicarii ADN-ului. Fluorul este responsabil de largirea spectrului antibacterian pentru gram-negativi si extinderea spectrului la gram-pozitivi. Ciclul piperazinic face preparatul activ contra Pseudomonadelor.

4.Indicatii: Infectiile cailor respiratorii inferioare (pneumonii, bronsite cronice acutizate, fibroza chistica), tractului urinar, pelviene (anexita, salpingite, endometrite, prostatita, gonoree), pielii si tesuturilor moi cu bacili gram-negativi sau stafilococi, osteo-articulare, intestinale cu diversi agenti patogeni, ORL (otita medie acutizata, faringita, laringita, sinusite, mastoidite), ale vezicii biliare si cailor bilifere, septicemia, peritonita. Profilaxia si tratamentul infectiilor la bolnavii imunodeficicienti.

5. Doze si mod de administrare: In infectiile tractului urinar cite 250 mg de 2 ori pe zi, in celelalte cite 500 mg de 2 ori pe zi, in infectiile severe 750 mg de 2 ori pe zi. In gonoreea acuta 250-500 mg p. o. sau 100 mg in perfuzie i. v. o singura data. In gastroenterite 250-500 mg de 2 ori pe zi, in infectiile pulmonare si osoase 500-750 mg de 2 ori pe zi, in alte infectii 250 mg de 2 ori pe zi. Administrarea continua cel putin 2 zile dupa disparitia simptomelor clinice. Profilaxia infectiilor chirurgicale 500-750 mg p. o. sau 200-400 mg i. v. cu 30-60 min inainte de operatie. Doza poate fi repetata daca operatia dureaza peste 4 ore. Comprimatele se inghit intregi. Durata perfuziei i. v. este de 30 min pentru doza 200 mg si 60 min pentru 400 mg. In insuficienta renala doza se reduce la jumatate, iar pacientilor virstnici cu 1/3.

6.Contraindicatii: Nu utilizati Siofor-850 in cazul hipersensibilitatii la chinolone. Sarcina, lactatia, copiii in perioada de crestere, inclusiv adolescentii (pina la 14 ani) din cauza artropatiilor care pot aparea la ei.

7.Precautii: Ciprofloxacina, ca si alte chinolone, excita sistemul nervos central. A se evita administrarea lor pacientilor cu ateroscleroza cerebrala, epilepsie si predispozitie la convulsii. Conducerea vehiculelor si lucrul care solicita vigilenta.

8.Conditii de pastrare: A nu se lasa la indemana copiilor, ferite de lumina, la o temperatura de maximum 25 ° C, protejat de lumina! Termen de valabilitate - 2 ani. Baza de prescriptie medicala.

Nobel Ilac Sanayii ve Ticaret AS (prod. Nobelfarma Ilac Sanayii ve Ticaret AS

Spune parerea ta

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Check items to add to the cart or selecteaza toate

Despre noi

Serviciu clientela

Consultati-va cu medicul dumneavoastra! Informatia prezenta pe site-ul nostru, este destinata doar pentru scopuri informationale si nu substituie sfatul medicului dumneavoastra. Informatia prezenta pe site nu trebuie folosita cu scop de autodiagnostic si autotratament. Inainte de a folosi medicamentele sau alte produse cumparate în internet-farmacie, cititi cu atentie prospectul medicamentului sau produsului.

© 2012 Farmacia de acasa. Toate drepturile rezervate.